Råvaror i säsong
Sparris
Nässlor
Rabarber
Palsternacka
Blåmusslor
Siklöja
Salladslök
Rädisor
Makrill
Räkor
Kinesisk gräslök
Gräslök
Savojkål
Svartrot
Jordärtskocka
Vinterpotatis
Gädda
Mandelpotatis
Polkabeta
Kålrot
Vildsvin
Purjolök
Vitlök
Rödlök
Potatislök
Rödbeta
Potatis
Havskräfta
Morot
Rotselleri
Sej
Groddar
Sill
Löktrav
Harsyra
Sommargyllen
Kirskål
Ramslök
Maskrosblad
Koriander
Vild lax
Hälleflundra
Hummer
Sik
Ostron
Röd steklök
Gul lök
Ägg
Torsk
Röding
Pilgrimsmusslor
Regnbågsöring
Åttaarmad bläckfisk
Lax
Smörgåskrasse
Murklor
Sjötunga
Ostronskivling
Veckans recept
Chwi namul
Det här receptet på marinerade gröna blad (koreanska: 취나물, chwi namul, ibland chu namul) kommer från Stockholmsrestaurangen Arirangs kokbok Koreansk mat (ISBN 9789127117617). Här används kirskål, men många andra vilda växter går att marinera på samma sätt. Det här receptet är tänkt som en smårättbland flera. →
Fler recept i säsong nu →
Lägg till ett recept +
Lägg till dina bästa recept på Säsongsmat. Logga gärna in först, så att du får kredd för ditt jobb!
Lägg till +